Livredder

BASSINLIVREDDERPRØVER

For at fungere som livredder i Rønne Svømmehal for en klub, forening, skole eller lignende, skal du have bestået en bassinlivredderprøve, inden for det seneste år. Anlægsdelen og formprøven skal som minimum være bestået i Rønne Svømmehal, da vi stiller krav om, at du som livredder, skal kunne dykke ned på bunden af det dybe bassin samt kender til svømmehallens sikkerhedsforanstaltninger. 


Prøven afholdes flere gange årligt, alt efter behov. Hold øje med siden her, og book en prøve via linket her.


Prøven varer ca. 1,5 time. Der kan være op til 4 deltagere med til samme prøve.

Du skal selv medbringe det tøj du vil bruge, når du bagefter skal stå bassinlivredder og som minimum t-shirt og shorts, som skal være renvasket, da det skal bruges i forbindelse med prøven. Du bedes stå klar omklædt til det aftalte tidspunkt.


Såfremt du består, vil du efterfølgende modtage en kopi af dit bevis udstedt af Dansk Svømmeunion som du vil få udleveret af Rønne Svømmehal. Består du ikke i første forsøg, kan du aflægge en ny prøve, uden beregning. 


Vi tilbyder også undervisningsforløb og anbefaler kraftigt at du er med til et forberedelseskursus, hvis det er første gang du skal til prøve.

Prøvetager er selv forpligtiget til at orientere sig om krav og regler for at bestå bassinlivredderprøven. Prøvens indhold kan findes på Dans Svømmeunions hjemmeside, hvor der også ligger film der illustrerer formdelen. Link til prøven kan ses herunder. 


Prøven koster 450 kr. pr. deltager. Du får en pocket mask udleveret ved prøven, men har du en i forvejen, så skal denne medbringes til prøven.
Det er vigtigt at du ved tilmeldingen oplyser navn, mail, mobil nr. og skole/klub du kommer fra. Stedet vil efter bestået prøve, få tilsendt en faktura. Såfremt du bliver forhindret i at møde op, så skal svømmehallen have besked senest 2 dage før.


Ved udeblivelse eller for sen afmelding vil man blive pålagt at betale 450 kr. pr. deltager.


Kontakt os for yderligere oplysninger.

Priser:

Bassinlivredderprøve samlet                               450 kr.

Anlægsdel & formprøve                                       300 kr. 

Forberedelseskursus til bassinlivredderprøven  250 kr. 

Udeblivelse fra prøve                                           450 kr.


Kommende datoer for forberedelse til bassinlivredderprøver:

Der er i øjeblikket ikke planlagt nogle datoer for forbederelse, kontakt venligst Rønne Svømmehal, hvis du ønsker undervisning forud for selve prøven.


Kommende datoer for afvikling af bassinlivredderprøver:

01. december  kl. 16.00 - 17.45

06. december  kl. 16.00 - 17.45

05.januar kl. 15.45 - 17.30


Tilmelding her INDHOLD I BASSINLIVREDDERPRØVEN


På Dansk Svømmeunions side, kan du læse meget mere om indholdet i prøven og se en video om det praktiske i prøven.


JOB I RØNNE SVØMMEHAL?Rønne Svømmehal er inde i en positiv udvikling med masser af nye aktiviteter og øgede åbningstider.

Kunne du tænke dig, at være en del af vores team på over 20 medarbejdere, og mener du, at du kan bidrage med noget positivt til atmosfæren i svømmehallen, så hører vi gerne fra dig.

Send os en uopfordret ansøgning til info@ronnesvommehal.dk

Vi hører især gerne fra dig, hvis du har kompetencer inden for babysvømning, børnesvømning eller aquafitness.