Livredder

BASSINLIVREDDERPRØVER

Priser:

Bassinlivredderprøve      450 kr.

Anlægsdel & formprøve 200 kr. 

Udeblivelse fra prøve     250 kr.


Kommende datoer for prøver:


21/6 + 3/8  Begge dage med tider fra 14.00-16.00 og 14.00-17.00 Tilmelding via.
https://ronnesvom.halbooking.dk/newlook/proc_liste.asp

For at fungere som livredder i Rønne Svømmehal for en klub, forening, skole eller lignende, skal du have bestået en bassinlivredderprøve, inden for det seneste år. Anlægsdelen og formprøven skal som minimum være bestået i Rønne Svømmehal, da vi stiller krav om, at du som livredder, skal kunne dykke ned på bunden af det dybe bassin samt kender til svømmehallens sikkerhedsforanstaltninger. 

Prøven afholdes flere gange årligt, alt efter behov. Hold øje med hjemmesiden, og book en prøve ved at kontakte svømmehallen på mail.

Prøven varer ca. 1 time. Der kan være op til 6 deltagere med til samme prøve.

Du skal selv medbringe t-shirt og shorts, som skal være renvasket, da det skal bruges i forbindelse med prøven. Du bedes stå klar omklædt til det aftalte tidspunkt.

Såfremt du består, vil du efterfølgende modtage et bevis fra Dansk Svømmeunion. Består du ikke i første forsøg, kan du aflægge en ny prøve, uden beregning. 

Vi tilbyder også undervisningsforløb. Kontakt os for yderligere oplysninger.


INDHOLD I BASSINLIVREDDERPRØVEN


På Dansk Svømmeunions side, kan du læse meget mere om indholdet i prøven og se en video om det praktiske i prøven.


JOB I RØNNE SVØMMEHAL?Rønne Svømmehal er inde i en positiv udvikling med masser af nye aktiviteter og øgede åbningstider.

Kunne du tænke dig, at være en del af vores team på over 20 medarbejdere, og mener du, at du kan bidrage med noget positivt til atmosfæren i svømmehallen, så hører vi gerne fra dig. Send os en uopfordret ansøgning til info@ronnesvommehal.dk

Vi hører især gerne fra dig, hvis du har kompetencer inden for babysvømning, børnesvømning eller aquafitness.